120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie intimă confortabilă, cu o croială perfectă? Faceți loc în garderoba dvs. pentru boxeri veseli cu motive delicate, ce vor trezi caracterul romantic și ecologist din dvs. Profitați de această ocazie și purtați lenjeria la acea întâlnire mult așteptată, la care vreți să vă prezentați în cea mai bună lumină. Și pentru că nu era de ...

Căutați lenjerie intimă confortabilă, cu o croială perfectă? Faceți loc în garderoba dvs. pentru boxeri veseli cu motive delicate, ce vor trezi caracterul romantic și ecologist din dvs. Profitați de această ocazie și purtați lenjeria la acea întâlnire mult așteptată, la care vreți să vă prezentați în cea mai bună lumină. Și pentru că nu era de ajuns, la noi își vor găsi locul și iubitorii de animale, cei ai mâncării delicioase și a sărbătorii de Crăciun sau chiar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Cum să alegeți boxeri pentru bărbați ?

Boxerii sunt categoric printre preferații bărbaților. Sunt foarte confortabili, decenți și, datorită croielii strânse, pot fi purtați sub costume și pantaloni strâmți. Și cum trebuie să alegeți lungimea piciorului? În general, cu cât coapsele sunt mai dezvoltate, cu atât mai scurt vă puteți permite să îl aveți. Aruncați o privire la boxerii cehești Horsefeathers sau la boxerii colorați 69SLAM. Nu ați auzit încă de ei? Marca renumită mondial de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, costume de baie și accesorii s-a născut în Bali, paradisul surferilor, al soarelui și al bunei dispoziții.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–10 din 10 articole
1–10 din 10 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.