120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lăsați-vă imaginația să zburde și includeți în garderoba dvs. chiloți colorați de damă, care vă vor face fiecare zi un tablou. Chiloții veseli vă vor cuceri nu numai prin designul lor original, ci și prin calitatea lor. Aceștia sunt extrem de confortabili, perfect croiți și cusuți din materiale de calitate superioară, ce sunt ideali chiar și pe...

Lăsați-vă imaginația să zburde și includeți în garderoba dvs. chiloți colorați de damă, care vă vor face fiecare zi un tablou. Chiloții veseli vă vor cuceri nu numai prin designul lor original, ci și prin calitatea lor. Aceștia sunt extrem de confortabili, perfect croiți și cusuți din materiale de calitate superioară, ce sunt ideali chiar și pentru pielea sensibilă. Nu ne credeți? Încercați pe propria piele chiloții din bambus 69SLAM.

Cum să alegeți lenjeria pentru damă

Lenjeria intimă care se potrivește perfect vă garantează că vă simțiți confortabil și în largul dvs. pe tot parcursul zilei. Trebuie doar să știți ce tip să alegeți. Chiloții cu croială clasică sunt cei mai populari în rândul femeilor, dar nu sunt întotdeauna alegerea ideală. Dacă vă deranjează coapsele mai mari, alegeți chiloții cu picior, dacă dimpotrivă, doriți să atrageți atenția asupra posteriorului, îmbrăcați chiloții brazilieni,rafinați croiți. Din garderoba dvs. nu trebuie să lipsească nici chiloții cu dantelă – un articol sexy ce creează atmosfera ideală. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

151–180 din 183 articole
pe pagină
151–180 din 183 articole