120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiloții veseli cu motiv animale vor deveni de acum înainte o parte integrantă a garderobei dvs. Vă vor cuceri nu doar prin designul lor original, ci și prin calitatea manoperei și croiala perfectă care vă va face să vă simțiți pur și simplu minunat. Nu sunteți mulțumiți de articolele de lenjerie intimă din fibre sintetice? Nicio problemă – în ...

Chiloții veseli cu motiv animale vor deveni de acum înainte o parte integrantă a garderobei dvs. Vă vor cuceri nu doar prin designul lor original, ci și prin calitatea manoperei și croiala perfectă care vă va face să vă simțiți pur și simplu minunat. Nu sunteți mulțumiți de articolele de lenjerie intimă din fibre sintetice? Nicio problemă – în oferta noastră veți găsi chiloți din bumbac și din bambus marca 69SLAM, care sunt ideali, chiar și pentru pielea sensibilă.

Cum să alegeți lenjeria pentru damă

O lenjerie intimă bine aleasă vă pune în evidență atuurile și vă ascunde eventualele imperfecțiuni, trebuie doar să știți ce tip de lenjerie să alegeți. Chiloții colorați cu croială clasică vin bine oricărei femei, fără excepție, așadar sigur nu trebuie să lipsească din garderoba dvs. Dar dacă sunteți în căutarea unui articol de lenjerie intimă inedit, atunci alegeți chiloții tanga de damă, chiloții brazilieni sau chiloții de firmă cu elastic țesut. Și dacă vreți să ascundeți o burtică mai mare? Atunci vi se vor potrivi chiloți cu talie înaltă sau lenjerii intime cu efect modelator.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 45 articole
pe pagină
1–30 din 45 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.