120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiloții veseli cu motiv animale vor deveni de acum înainte o parte integrantă a garderobei dvs. Vă vor cuceri nu doar prin designul lor original, ci și prin calitatea manoperei și croiala perfectă care vă va face să vă simțiți pur și simplu minunat. Nu sunteți mulțumiți de articolele de lenjerie intimă din fibre sintetice? Nicio problemă – în ...

Chiloții veseli cu motiv animale vor deveni de acum înainte o parte integrantă a garderobei dvs. Vă vor cuceri nu doar prin designul lor original, ci și prin calitatea manoperei și croiala perfectă care vă va face să vă simțiți pur și simplu minunat. Nu sunteți mulțumiți de articolele de lenjerie intimă din fibre sintetice? Nicio problemă – în oferta noastră veți găsi chiloți din bumbac și din bambus marca 69SLAM, care sunt ideali, chiar și pentru pielea sensibilă.

Cum să alegeți lenjeria pentru damă

O lenjerie intimă bine aleasă vă pune în evidență atuurile și vă ascunde eventualele imperfecțiuni, trebuie doar să știți ce tip de lenjerie să alegeți. Chiloții colorați cu croială clasică vin bine oricărei femei, fără excepție, așadar sigur nu trebuie să lipsească din garderoba dvs. Dar dacă sunteți în căutarea unui articol de lenjerie intimă inedit, atunci alegeți chiloții tanga de damă, chiloții brazilieni sau chiloții de firmă cu elastic țesut. Și dacă vreți să ascundeți o burtică mai mare? Atunci vi se vor potrivi chiloți cu talie înaltă sau lenjerii intime cu efect modelator.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

31–47 din 47 articole
pe pagină
31–47 din 47 articole