120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Inima dvs. tânjește după ciclism, mașini rapide sau poate pentru programare? Ieșiți pe stradă purtând șosete colorate pentru damă și arătați lumii întregi cine sunteți și care sunt pasiunile dvs. Vreți să țineți pasiunile numai și numai pentru dvs.? Atunci încălțați în balerini șosete joase – nimeni nu va vedea motivele vesele, doar dvs. veți ș...

Inima dvs. tânjește după ciclism, mașini rapide sau poate pentru programare? Ieșiți pe stradă purtând șosete colorate pentru damă și arătați lumii întregi cine sunteți și care sunt pasiunile dvs. Vreți să țineți pasiunile numai și numai pentru dvs.? Atunci încălțați în balerini șosete joase – nimeni nu va vedea motivele vesele, doar dvs. veți ști de ele. Nu vă temeți, ne gândim și la cei care au o slăbiciune pentru mâncarea bună, animale și natură sau care abia așteaptă sărbătorile de Crăciun.

Cum să alegeți șosete vesele de damă ?

Șosetele vesele de damă nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Datorită numeroaselor culori și modele, se potrivesc perfect cu starea dvs. de spirit și pot fi combinate cu ușurință cu orice ținută. Și cum să le alegeți pe cele potrivite? În afară de design, axați-vă asupra mărimii, croielii și lungimii adecvate. Șosetele trebuie să se potrivească ca o a doua piele, de preferat este să nici nu știți că le purtați. Dacă este posibil, alegeți șosete din bumbac sau bambus, care permit pielii să respire, absorb bine umiditatea și sunt perfecte chiar și pentru pielea sensibilă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–19 din 19 articole
1–19 din 19 articole