120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ei bine, spuneți! - Nu sunt bestiale? Aceste șosete colorate de damă cu motive de fructe suculente, sushi japonez și ardei iute vă vor condimenta garantat viața. Purtați-le la localul preferat, unde veți fii primită cu brațele deschise și vă veți bucura de privirile admirative ale celor din jur. Dați frâu liber personalității dvs. jucăușe și li...

Ei bine, spuneți! - Nu sunt bestiale? Aceste șosete colorate de damă cu motive de fructe suculente, sushi japonez și ardei iute vă vor condimenta garantat viața. Purtați-le la localul preferat, unde veți fii primită cu brațele deschise și vă veți bucura de privirile admirative ale celor din jur. Dați frâu liber personalității dvs. jucăușe și libertine și aruncați o privire și la șosete cu motiv animale, natură și sport sau asupra acestor șosete de crăciun, de care ar fi mândru chiar și Moș Crăciun.

Cum să alegeți șosete vesele de damă ?

Important este ca piciorul să se simtă bine în șosetă. Nu este nimic mai rău decât să descoperi în timpul drumeției că șosetele nu vi se potrivesc și se coboară incomod pe călcâi sau se răsucesc în lateral. Deci, cum să vă dați seama ce șosete sunt ideale? Ar trebui să se potrivească perfect și să nu vă strângă, să vă țină picioarele la căldură, mereu uscate, să reducă transpirația și să absoarbă mirosurile neplăcute. Alegeți materialul în funcție de activitatea pe care doriți să o desfășurați - în vreme ce șosetele din bumbac sunt potrivite pentru uzul zilnic, pentru sport folosiți șosete funcționale din lână merinos sau fibre sintetice.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 31 articole
pe pagină
1–30 din 31 articole