120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Amintiți-vă de copilăria dvs. lipsită de griji cu aceste șosete de care copilul dinăuntrul dvs. va fi încântat. Aceste șosete colorate damă, cu motiv de animale și personaje de basm pe care le cunoașteți din copilărie, sunt confortabile, plăcute la purtat, iar designul lor nu va înceta niciodată să vă amuze. Dați frâu liber personalității dvs. ...

Amintiți-vă de copilăria dvs. lipsită de griji cu aceste șosete de care copilul dinăuntrul dvs. va fi încântat. Aceste șosete colorate damă, cu motiv de animale și personaje de basm pe care le cunoașteți din copilărie, sunt confortabile, plăcute la purtat, iar designul lor nu va înceta niciodată să vă amuze. Dați frâu liber personalității dvs. jucăușe și libertine și aruncați o privire și la șosete cu motiv mâncare, natură și sport sau asupra acestor șosete de crăciun, de care ar fi mândru chiar și Moș Crăciun.

Cum să alegeți șosete vesele de damă ?

Șosetele cu motive amuzante vă pot înveseli ținuta zilnică și vă pot ridica starea de spirit, chiar și în zilele neplăcute de luni dimineață. Dar cum să le alegeți pe cele potrivite? Cu siguranță nu vreți ca șosetele să vi se strângă în timpul mersului, să se ruleze sau să alunece de pe picior, de aceea este necesar să alegeți mărimea și lungimea corectă. Pe timpul verii și în încălțămintea joasă sunt ideali tălpicii, în timp de pe timpul iernii veți aprecia șosetele înalte, care vă vor încălzi până la inimă. Nu subestimați nici selecția materialului și pentru uzul zilnic optați pentru șosete de bumbac sau bambus, care vor permite piciorului să respire.  

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 58 articole
pe pagină
1–30 din 58 articole