120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Asortați-vă din cap până în picioare cu culori vesele care vă surprind perfect personalitatea sau starea de spirit de moment. Articolele de lenjerie intimă colorată, cu motive vesele, sunt extrem de confortabile, perfect croite și cusute din materiale de calitate superioară, ce pot face față chiar și pielii sensibile. Puteți achiziționa șorturi...

Asortați-vă din cap până în picioare cu culori vesele care vă surprind perfect personalitatea sau starea de spirit de moment. Articolele de lenjerie intimă colorată, cu motive vesele, sunt extrem de confortabile, perfect croite și cusute din materiale de calitate superioară, ce pot face față chiar și pielii sensibile. Puteți achiziționa șorturi vesele, boxeri și șosete și ca un cadou original pentru Crăciun sau ziua de naștere. Cum ar fi să le oferiți celor dragi șorturi pentru cupluri asortate sau șosete vesele pentru întreaga familie?

Cum să alegeți lenjerie intimă calitativă ?

Lenjeria intimă are un impact semnificativ asupra modului în care vă simțiți pe parcursul zilei. Lenjeriile perfect croite vă pot spori încrederea în sine, punându-vă în evidență atuurile și ascunzând orice defecte. Dacă achiziționați lenjerie intimă pentru copii, a căror piele este foarte sensibilă, axați-vă nu doar pe design, dar și pe croială, calitatea prelucrării și materialele utilizate. O alegere ideală sunt acești boxeri pentru copii marca Styx din bumbac 100%, care lasă pielea să respire și nu provoacă reacții alergice.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 590 articole
pe pagină
1–30 din 590 articole