120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de sărbătorile de Crăciun în liniște și pace. Vă vor ține companie articolele de lenjerie intimă, cu motive vesele de comete zburătoare, fulgi de zăpadă, peisaje înzăpezite și spiriduși ai lui Moș Crăciun, care aparțin în mod inerent Crăciunului. Îmbrăcați boxeri clasici veseli sau boxeri cu motive de Crăciun, puneți în picioare șos...

Bucurați-vă de sărbătorile de Crăciun în liniște și pace. Vă vor ține companie articolele de lenjerie intimă, cu motive vesele de comete zburătoare, fulgi de zăpadă, peisaje înzăpezite și spiriduși ai lui Moș Crăciun, care aparțin în mod inerent Crăciunului. Îmbrăcați boxeri clasici veseli sau boxeri cu motive de Crăciun, puneți în picioare șosete groase cu motive festive și redeveniți pentru câteva clipe acel copil micuț, care a crezut cu toată puterea în miracole.

Cum să alegeți lenjerie intimă veselă?

Nu vă luați prea în serios de acest Crăciun și achiziționați șorturi vesele cu motive de Crăciun, care vor trezi spiritul festiv, chiar și în Grinch. Cu toate acestea, când o alegeți, în afară de design, axați-vă pe croială, prelucrarea calitativă și materialele folosite. Noii dvs. boxeri de Crăciun ar trebui să fie suficient de largi, să permită pielii să respire și să absoarbă transpirația, astfel încât să nu trebuiască să îi dați jos, nici măcar pe timpul nopții. O alegere grozavă sunt boxerii colorați cu motive festive ai brandului Styx, care fabrică lenjerie intimă cehească din bumbac 100%.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 48 articole
pe pagină
1–30 din 48 articole