120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu contează cum vă ocupați timpul dvs. liber. În boxerii noștri veseli, cu motive sport puteți fi dvs. înșivă, indiferent după ce vă tânjește inima. Sunt confecționați din bumbac natural, au o croială lejeră și un elastic care nu vă strânge. Preferați să purtați boxeri bărbați? Nicio problemă! Achiziționați împreună cu aceștia și șosete cu acel...

Nu contează cum vă ocupați timpul dvs. liber. În boxerii noștri veseli, cu motive sport puteți fi dvs. înșivă, indiferent după ce vă tânjește inima. Sunt confecționați din bumbac natural, au o croială lejeră și un elastic care nu vă strânge. Preferați să purtați boxeri bărbați? Nicio problemă! Achiziționați împreună cu aceștia și șosete cu același motiv și fiți asortat din cap până în picioare.

Cum să alegeți lenjerie intimă veselă?

Nu vă luați prea în serios și achiziționați-vă lenjerie intimă colorată, cu motive vesele, care vă vor scoate perfect în evidență personalitatea jucăușă sau starea de spirit a momentului. Fie că preferații dvs. sunt boxerii pentru bărbați, boxerii veseli, sau chiloții pentru bărbați, clasici, acordați atenție nu doar designului, ci și mărimii potrivite, croielii și materialelor calitative. Dacă preferați croieli mai largi, atunci vi se vor potrivi boxerii colorați fabricați de brandul Styx, care confecționează lenjerie intimă cehească din bumbac 100%.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 37 articole
pe pagină
1–30 din 37 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.