120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sunteți atras de apă, de pădure sau poate de munte? Purtați boxeri colorați cu motive natură și urmați-vă vocea inimii, oriunde v-ar duce aceasta. Boxerii sunt comozi, croiți perfect și fabricați din materiale calitative, ceea ce îi face un partener grozav pentru astfel de excursii neașteptate și spontane în natură. Preferați să purtați boxerib...

Sunteți atras de apă, de pădure sau poate de munte? Purtați boxeri colorați cu motive natură și urmați-vă vocea inimii, oriunde v-ar duce aceasta. Boxerii sunt comozi, croiți perfect și fabricați din materiale calitative, ceea ce îi face un partener grozav pentru astfel de excursii neașteptate și spontane în natură. Preferați să purtați boxeribărbați? Nicio problemă! Achiziționați împreună cu aceștia și șosete vesele cu același motiv și fiți asortat din cap până în picioare.

Cum să alegeți lenjerie intimă veselă?

Oferiți garderobei dvs. o gură de aer proaspăt sub forma șosetelor colorate și a lenjeriei intime cu motive vesele. Puteți alege dintr-o multitudine de modele originale care nu vor înceta niciodată să vă amuze. Și ce croială a lenjeriei intime trebuie să alegeți? Majoritatea bărbaților preferă boxeri, care flatează aproape orice tip se siluetă și ascund multe imperfecțiuni. Dacă, totuși, puneți accent pe confort, atunci vi se vor potrivi boxerii colorați cu motive natură, fabricați de brandul Styx, care confecționează lenjerie intimă cehească din bumbac 100%.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–16 din 16 articole
1–16 din 16 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.