120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Fiți cu adevărat impresionat la masa de Crăciun din acest an. Descoperiți boxeri veseli, cu motive de Crăciun, și bucurați-vă de adevărata atmosferă de advent. Boxerii de Crăciun, cu elastic clasic în talie, se potrivesc perfect, așa că vă puteți permite încă un fursec cu unt, încă o bucată de pește prăjit sau o delicioasă salată de cartofi. Pr...

Fiți cu adevărat impresionat la masa de Crăciun din acest an. Descoperiți boxeri veseli, cu motive de Crăciun, și bucurați-vă de adevărata atmosferă de advent. Boxerii de Crăciun, cu elastic clasic în talie, se potrivesc perfect, așa că vă puteți permite încă un fursec cu unt, încă o bucată de pește prăjit sau o delicioasă salată de cartofi. Preferați să purtați boxeri lungibărbați? Nicio problemă! Achiziționați împreună cu aceștia și șosete vesele cu același motiv și fiți asortat din cap până în picioare.

Lenjerie intimă veselă pentru fiecare garderobă

Dați frâu liber personalității dvs. jucăușe și libertine și lăsați lenjeria intimă plină de culori, cu motive vesele, să își găsească drum în garderoba dvs. Totuși, nu vă lăsați atras doar de designul acestora ci axați-vă și pe croială, prelucrarea calitativă precum și materialele folosite. În general, este valabil faptul că boxerii pentru bărbați se potrivesc siluetelor înalte și un pic lucrate, în timp ce boxerii clasici pentru bărbați, datorită croielii largi, pot ascunde câteva kilograme în plus. Nu sunteți sigur ce să alegeți? Aruncați o privire asupra brandului de lenjerie intimă cehă Styx, care fabrică din bumbac 100%.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–13 din 13 articole
1–13 din 13 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.