120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Acest fashion brand neobișnuit numit Diesel s-a născut din mâinile unui tip pe numele său Renzo Rosso. El a fost cel care a creat direcția și spiritul produselor încă de la început. Cele două atribute principale ale echipei care lucrează la proiectarea și croirea produselor au fost întotdeauna creativitatea și talentul. Datorită acestui fapt, a...

Acest fashion brand neobișnuit numit Diesel s-a născut din mâinile unui tip pe numele său Renzo Rosso. El a fost cel care a creat direcția și spiritul produselor încă de la început. Cele două atribute principale ale echipei care lucrează la proiectarea și croirea produselor au fost întotdeauna creativitatea și talentul. Datorită acestui fapt, articolele de lenjerie intimă Diesel pot fi recunoscute în magazine dintr-o singură privire. Este vorba de piese unice, care au un stil propriu. Printre clienții fideli ai brandului, întâlnim adesea personalități independente cărora le place să își arate unicitatea și originalitatea. Tocmai aceste calități pot fi găsite la produsele din portofoliul nostru, la boxeri clasici, boxeri, chiloțitanga și sutiene.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–27 din 27 articole
1–27 din 27 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.