120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Poftiți deja? Acești boxeri veseli, cu motiv de fructe suculente, avocado copt și arderi iute vă vor trezi cu siguranță pofta de viață. Sunt comozi, au o croială perfectă și sunt confecționați din materiale calitative, astfel încât nu veți dori să îi dați jos la sfârșitul zilei. Preferați să purtați boxeri lungi bărbați, cu o croială mai largă?...

Poftiți deja? Acești boxeri veseli, cu motiv de fructe suculente, avocado copt și arderi iute vă vor trezi cu siguranță pofta de viață. Sunt comozi, au o croială perfectă și sunt confecționați din materiale calitative, astfel încât nu veți dori să îi dați jos la sfârșitul zilei. Preferați să purtați boxeri lungi bărbați, cu o croială mai largă? Nicio problemă! Achiziționați împreună cu aceștia și șosete vesele cu același motiv și fiți asortat din cap până în picioare.

Lenjerie intimă veselă pentru fiecare garderobă

Lenjeria intimă colorată, cu motive vesele, vă va cuceri nu doar prin designul său deosebit, ci și prin croiala perfectă și prelucrarea calitativă. În cazul bărbaților, câștigă de departe boxerii pentru bărbați, care flatează aproape orice tip de siluetă, și, pentru că nu se strâng, pot fi purtați și pe sub pantaloni strâmți. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutare de lenjerie intimă pentru acasă sau pentru dormit, alegeți boxeri lungi pentru bărbați, cu o croială largă. Nu sunteți sigur ce să alegeți? Aruncați o privire la boxerii nebuni, cu motiv mâncare sau laboxerii lungi pentru bărbați ai brandului Styx, care fabrică articole din 100% bumbac.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–24 din 24 articole
1–24 din 24 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.