120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie intimă comodă, pentru purtatul zilnic? Faceți loc în garderoba dvs. pentru boxeri veseli cu motive naturale, ce vor trezi caracterul romantic și ecologist din dvs. Îi puteți purta sub șorturi de vară, blugii de lucru sau pantalonii de costum - motivul delicat rămâne secretul dvs. Preferați să purtați boxeri lungibărbați? Nicio ...

Căutați lenjerie intimă comodă, pentru purtatul zilnic? Faceți loc în garderoba dvs. pentru boxeri veseli cu motive naturale, ce vor trezi caracterul romantic și ecologist din dvs. Îi puteți purta sub șorturi de vară, blugii de lucru sau pantalonii de costum - motivul delicat rămâne secretul dvs. Preferați să purtați boxeri lungibărbați? Nicio problemă! Achiziționați împreună cu aceștia și șosete vesele cu același motiv și fiți asortat din cap până în picioare.

Lenjerie intimă veselă pentru fiecare garderobă

Alungați plictiseala și griul din garderoba dvs. și achiziționați șosete colorate și lenjerie intimă cu motive vesele, care reflectă perfect starea dvs. actuală de spirit Însă nu alegeți doar în funcție de design - mărimea, calitatea prelucrării și croiala lenjeriei sunt și ele foarte importante. Majoritatea bărbaților sunt flatați de boxeri pentru bărbați cu motive vesele, însă dacă sunteți în căutare de lenjerie intimă pentru acasă sau dormit, alegeți boxeri lungi bărbați, cu croială mai largă. Nu sunteți sigur ce să alegeți? Aruncați o privire asupra brandului de lenjerie intimă cehească Styx, care fabrică din bumbac 100%.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–10 din 10 articole
1–10 din 10 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.