120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie intimă comodă, pentru purtatul zilnic? Faceți loc în garderoba dvs. pentru boxeri veseli cu motive naturale, ce vor trezi caracterul romantic și ecologist din dvs. Îi puteți purta sub șorturi de vară, blugii de lucru sau pantalonii de costum - motivul delicat rămâne secretul dvs. Preferați să purtați boxeri lungibărbați? Nicio ...

Căutați lenjerie intimă comodă, pentru purtatul zilnic? Faceți loc în garderoba dvs. pentru boxeri veseli cu motive naturale, ce vor trezi caracterul romantic și ecologist din dvs. Îi puteți purta sub șorturi de vară, blugii de lucru sau pantalonii de costum - motivul delicat rămâne secretul dvs. Preferați să purtați boxeri lungibărbați? Nicio problemă! Achiziționați împreună cu aceștia și șosete vesele cu același motiv și fiți asortat din cap până în picioare.

Lenjerie intimă veselă pentru fiecare garderobă

Alungați plictiseala și griul din garderoba dvs. și achiziționați șosete colorate și lenjerie intimă cu motive vesele, care reflectă perfect starea dvs. actuală de spirit Însă nu alegeți doar în funcție de design - mărimea, calitatea prelucrării și croiala lenjeriei sunt și ele foarte importante. Majoritatea bărbaților sunt flatați de boxeri pentru bărbați cu motive vesele, însă dacă sunteți în căutare de lenjerie intimă pentru acasă sau dormit, alegeți boxeri lungi bărbați, cu croială mai largă. Nu sunteți sigur ce să alegeți? Aruncați o privire asupra brandului de lenjerie intimă cehească Styx, care fabrică din bumbac 100%.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–11 din 11 articole
1–11 din 11 articole