120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Vreți să experimentați pe propria piele instinctul animalic? Îmbrăcați atunci boxeri nebunatici, cu motiv animale, care vă vor transforma într-un mascul alfa. Vă avertizăm totuși, că purtatul acestora se face pe propria piele. Dacă sunteți prins de o echipă de fotomodele în drum spre serviciu, bar sau bibliotecă, atunci... ei bine, noi v-am ave...

Vreți să experimentați pe propria piele instinctul animalic? Îmbrăcați atunci boxeri nebunatici, cu motiv animale, care vă vor transforma într-un mascul alfa. Vă avertizăm totuși, că purtatul acestora se face pe propria piele. Dacă sunteți prins de o echipă de fotomodele în drum spre serviciu, bar sau bibliotecă, atunci... ei bine, noi v-am avertizat! Și dacă preferați totuși boxeri bărbați, să știți să îi găsiți la noi. Achiziționați împreună cu aceștia și șosete vesele cu același model și fiți asortat din cap până în picioare.

Cum să alegeți lenjerie intimă veselă?

Invitați în garderoba dvs. șosete vesele și lenjerie intimă colorată, datorită cărora fiecare zi va arăta ca un tablou. Unul dintre cele mai populare tipuri de lenjerie intimă sunt boxerii pentru bărbați, a căror croială ascunde orice neajunsuri și imperfecțiuni. Și cum trebuie să alegeți lungimea piciorului? În general, acei boxeri cu picioare mai scurte sunt potriviți în special pentru bărbații cu coapse bine definite. Fie că sunteți deținătorul unor coapse musculoase sau a unor picioare subțiri, vă vor veni perfect acești boxeri veseli cu animale de la brandul Styx, ce fabrică lenjerie intimă cehească, din bumbac 100%.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–19 din 19 articole
1–19 din 19 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.