120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu cădeți pe gânduri! Această lenjerie intimă veselă, pentru damă, care se joacă cu toate culorile, vă va garanta buna dispoziție. Includeți în garderoba dvs. boxeri damă cu motive vesele, chiloți colorați sau șosete, care nu par să se potrivească deloc, și dați frâu liber imaginației dvs. S-ar putea să trebuiască să vă obișnuiți cu privirile c...

Nu cădeți pe gânduri! Această lenjerie intimă veselă, pentru damă, care se joacă cu toate culorile, vă va garanta buna dispoziție. Includeți în garderoba dvs. boxeri damă cu motive vesele, chiloți colorați sau șosete, care nu par să se potrivească deloc, și dați frâu liber imaginației dvs. S-ar putea să trebuiască să vă obișnuiți cu privirile curioase (și adesea invidioase sau admirative) ale celor din jur, dar nimic nu vă va strica buna dispoziție.

Cum să alegeți lenjeria pentru damă

Lenjeria intimă are un impact semnificativ asupra modului în care vă simțiți pe parcursul zilei. Lenjeriile care se potrivesc perfect le veți recunoaște dintr-o privire, pentru că vă vor evidenția punctele forte și vor ascunde orice defecte. Printre femei, de departe cei mai preferați sunt acei chiloți cu croială clasică. Însă dacă sunteți în căutarea unui articol special, încercați chiloții brazilieni croiți cu rafinament sau chiloți sexy tanga, care nu lasă prea mult loc imaginației. Nu sunteți sigur ce să alegeți? Aruncați o privire la articolele de lenjerie intimă Styx din 100% bumbac, care lasă pielea să respire și nu provoacă niciun fel de reacții alergice.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 378 articole
pe pagină
1–30 din 378 articole