120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Anul 1968 a intrat cu siguranță în istoria modei odată cu fondarea brandului Calvin Klein. Doi buni prieteni din New York au început să creeze îmbrăcăminte pentru tineri. Esențele acestui brand au fost întotdeauna și sunt libertatea, prospețimea, simplitatea și eleganța. Și, la fel ca multe alte companii, acești domni au fost puțin norocoși la î...

Anul 1968 a intrat cu siguranță în istoria modei odată cu fondarea brandului Calvin Klein. Doi buni prieteni din New York au început să creeze îmbrăcăminte pentru tineri. Esențele acestui brand au fost întotdeauna și sunt libertatea, prospețimea, simplitatea și eleganța. Și, la fel ca multe alte companii, acești domni au fost puțin norocoși la începutul afacerii lor. Prima comandă cusută în garaj, pentru compania Bonwit în valoare de 50 000 dolari a transformat cu adevărat ideea lor într-o firmă . Și noi nu putem decât să confirmăm creșterea constantă a popularității boxerilor, boxerilor clasici, chiloților și a întregului segment de lenjerie intimă al binecunoscutului brand Calvin Klein.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 120 articole
pe pagină
1–30 din 120 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.