120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Gata cu cele 50 de nuanțe de gri. Lăsați-vă imaginația să zburde și includeți în garderoba dvs. chiloți colorați, care vă vor face fiecare zi un tablou. Acești chiloți de damă, cu motive vesele vă vor cuceri nu numai prin designul lor original, ci și prin calitate. Sunt extrem de confortabili, perfect croiți și cusuți din materiale de calitate...

Gata cu cele 50 de nuanțe de gri. Lăsați-vă imaginația să zburde și includeți în garderoba dvs. chiloți colorați, care vă vor face fiecare zi un tablou. Acești chiloți de damă, cu motive vesele vă vor cuceri nu numai prin designul lor original, ci și prin calitate. Sunt extrem de confortabili, perfect croiți și cusuți din materiale de calitate superioară, ce sunt ideali, chiar și pentru pielea sensibilă.

Cum să alegeți lenjeria pentru damă

O lenjerie intimă bine aleasă poate face față oricărei imperfecțiuni, trebuie doar să știți ce fel de tip să folosiți. Chiloții cu croială clasică sunt cei mai populari în rândul femeilor, dar nu sunt întotdeauna alegerea ideală. Dacă sunteți îngrijorată de o burtică mai mare, atunci optați pentru chiloți cu talie înaltă, dacă dimpotrivă doriți să atrageți atenția asupra feselor, din garderoba dvs. nu ar trebui să lipsească eleganții chiloți brazilieni. Nu sunteți sigur ce să alegeți? Aruncați o privire asupra acestor chiloți de bumbac Styx, care lasă pielea să respire liber și nu provoacă nici un fel de reacție alergică.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 45 articole
pe pagină
1–30 din 45 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.