120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu vă lăsați constrânși de convențiile sociale și purtați genul de lenjerie intimă în care să vă simțiți dvs. înșivă. Acești chiloți de damă cu motive vesele pot fi purtați atât pe sub pantaloni de trening în casă, cât și pe sub pantalonii de costum sau sub o rochie de seară. Până la urmă, depinde doar de dvs. cui veți dezvălui secretul dvs. at...

Nu vă lăsați constrânși de convențiile sociale și purtați genul de lenjerie intimă în care să vă simțiți dvs. înșivă. Acești chiloți de damă cu motive vesele pot fi purtați atât pe sub pantaloni de trening în casă, cât și pe sub pantalonii de costum sau sub o rochie de seară. Până la urmă, depinde doar de dvs. cui veți dezvălui secretul dvs. atât de bine păstrat. Vreți să fiți asortați din cap până în picioare? Atunci achiziționați-vă nu doar chiloți de damă, dar și șosete cu motive animale.

Cum să alegeți lenjeria pentru damă

O lenjerie intimă bine aleasă vă pune în evidență atuurile și vă ascunde eventualele imperfecțiuni, trebuie doar să știți ce tip de lenjerie să alegeți. Chiloții cu croială clasică se potrivesc aproape fiecărei femei, fără excepție, totuși dacă tânjiți după un articol inedit de lenjerie intimă, alegeți o pereche de tanga de damă sau de chiloți brazilieni. Nu subestimați nici alegerea materialului - chiloții din bumbac Styx sau Andrie, sunt deosebit de potriviți pentru uzul zilnic, deoarece permit pielii să respire liber și nu provoacă reacții alergice. Căutați lenjerie intimă potrivită pentru o tânără domnișoară? Aruncați o privire asupra chiloților de fete cu imprimeu.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 45 articole
pe pagină
1–30 din 45 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.