120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Șosetele colorate de damă cu motiv mâncare vă vor trezi garantat pofta de viață. Ați dori să vă bucurați de fructe zemoase, de sushi japonez sau poate de dulciuri delicioase? Consultați meniul nostru de lux și comandați o pereche de șosete vesele care vă vor face să salivați. Dați frâu liber personalității dvs. jucăușe și libertine și aruncați ...

Șosetele colorate de damă cu motiv mâncare vă vor trezi garantat pofta de viață. Ați dori să vă bucurați de fructe zemoase, de sushi japonez sau poate de dulciuri delicioase? Consultați meniul nostru de lux și comandați o pereche de șosete vesele care vă vor face să salivați. Dați frâu liber personalității dvs. jucăușe și libertine și aruncați o privire și la șosete cu motiv animale, natură și sport sau chiar și la șosete de Crăciun, care vă vor ține de cald, chiar și în timpul slujbei de la miezul nopții.

Cum să purtați șosetele vesele de damă?

Șosetele vesele de damă pot înveseli, chiar și cea mai obișnuită ținută. Dar cum să le purtați în mod corect, pentru a nu părea deranjante sau poate kitsch? Este esențial să alegeți lungimea și croiala potrivită a șosetelor - în timp ce tălpicii sunt ideali pentru teniși, șosetele înalte se potrivesc la blugi sau pantaloni largi. La combinarea cu articolele de îmbrăcăminte este valabil că șosetele fie trebuie asortate cu un anumit element al ținutei sau cu pantalonii. Totuși, nu este întotdeauna necesar să se respecte cu strictețe aceste reguli. Uneori merită să ieși din zona de confort și să-ți asumi anumite riscuri.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–22 din 22 articole
1–22 din 22 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.