120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Șosetele colorate de damă cu animale sunt pur și simplu adorabile. Probabil nu veți face carieră cu ele în domeniul bancar, însă asta nu înseamnă că în weekend nu puteți renunța la ținuta obligatorie și să vă pierdeți într-o mare de varietăți de culoare. Aceste șosete cu motive animale sunt elegante, ușor de purtat, iar designul lor nu va încet...

Șosetele colorate de damă cu animale sunt pur și simplu adorabile. Probabil nu veți face carieră cu ele în domeniul bancar, însă asta nu înseamnă că în weekend nu puteți renunța la ținuta obligatorie și să vă pierdeți într-o mare de varietăți de culoare. Aceste șosete cu motive animale sunt elegante, ușor de purtat, iar designul lor nu va înceta niciodată să vă amuze. Dați frâu liber personalității dvs. jucăușe și libertine și aruncați o privire și la șosete cu motiv mâncare, natură și sport sau chiar și la șosete de Crăciun, care vă vor încălzi inima.

Cum să purtați șosetele vesele de damă?

Șosetele cu motive vesele sunt un accesoriu elegant, care poate înveseli ținuta dvs. zilnică. Cum să le purtați și să le combinați corect? Șosetele colorate arată cel mai bine în combinație cu o ținută monocromă - de exemplu, negru sau bej. Dacă doriți să încorporați în ținuta dvs. mai multe culori, asigurați-vă că șosetele se asortează cu cel puțin un element al ținutei (de exemplu o căciulă, eșarfă sau poate tricou). Nu subestimați nici selecția materialului și pentru uzul zilnic optați pentru șosete de bumbac sau bambus, care vor permite piciorului să respire.  

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 41 articole
pe pagină
1–30 din 41 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.