120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Afară se înnorează, ceea ce înseamnă că este timpul să scoateți din dulap ciorapii lungi pentru bărbați sau șosete călduroase. Veți rămâne fidel culorii monocrome sau veți da frâu liber imaginației și veți încălța ciorapi lungi veseli, pentru bărbați, ce sunt plini de culoare? Dacă sunteți în căutarea perechii ideale de șosete pentru sport, cel...

Afară se înnorează, ceea ce înseamnă că este timpul să scoateți din dulap ciorapii lungi pentru bărbați sau șosete călduroase. Veți rămâne fidel culorii monocrome sau veți da frâu liber imaginației și veți încălța ciorapi lungi veseli, pentru bărbați, ce sunt plini de culoare? Dacă sunteți în căutarea perechii ideale de șosete pentru sport, cel mai bine ar fi să alegeți ciorapi lungi funcționali pentru bărbați, respirabili, hidrofobi și neabsorbanți. Și deoarece ne gândim și la sexul frumos, la noi veți găsi și ciorapi lungi damă cu design original.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru bărbați?

Aveți nevoie să umpleți rândurile goale ale boxerilor sau a altor tipuri de lenjerie intimă? La alegerea lenjeriei, axați-vă nu doar pe design, dar și pe mărimea potrivită și pe croială. Croiala oricărui articol de lenjerie intimă trebuie să flateze corpul, așadar este important să țineți cont de tipul dvs. de corp. În general, bărbaților cu coapse mai voluminoase li se potrivesc chiloți clasici, în timp ce domnii cu o siluetă înaltă pot purtaboxericu picior. Tuturor bărbaților le vin bine boxeri lungi bărbați , care sunt foarte comozi și sunt ideali atât pentru uzul zilnic, cât și pentru lenevitul pe canapea.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–6 din 6 articole
1–6 din 6 articole