120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Afară se înnorează, ceea ce înseamnă că este timpul să scoateți din dulap ciorapii lungi pentru femei sau acele șosete înalte. Perfecți pentru uzul zilnic sunt ciorapii lungi veseli, pentru femei, cu un design original. Dacă doriți ca aceștia să iasă bine în evidență, purtați-i cu o rochie sau o fustă. Însă dacă dvs. căutați perechea ideală de ...

Afară se înnorează, ceea ce înseamnă că este timpul să scoateți din dulap ciorapii lungi pentru femei sau acele șosete înalte. Perfecți pentru uzul zilnic sunt ciorapii lungi veseli, pentru femei, cu un design original. Dacă doriți ca aceștia să iasă bine în evidență, purtați-i cu o rochie sau o fustă. Însă dacă dvs. căutați perechea ideală de șosete pentru sport, cel mai bine ar fi să alegeți ciorapi lungi funcționali pentru femei, respirabili, hidrofobi și neabsorbanți. Și deoarece noi ne gândim și la domni, la noi veți găsi și șosete peste genunchi pentru bărbați în diferite culori.

Cum să alegeți șosete de damă?

Atunci când alegem șosete, ne ghidăm cel mai mult după design. Totuși, mărimea aleasă incorect sau materialul nepotrivit pot provoca bătături dureroase, bășici sau opărirea atât de inconfortabilă. Deci cum să le alegeți pe cele potrivite? În ceea ce privește croiala, distingem câteva tipuri: șosete joase, ce pot fi purtate cu balerini sau mocasini, tălpiciideali pentru teniși, și șosete înalte, perfecte pentru activități sportive sau pentru a fi purtate cu pantaloni lungi. Dacă este posibil, optați pentru un material natural – de exemplu bumbacul, bambusul sau lâna merino sunt foarte confortabile pentru uzul zilnic.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–23 din 23 articole
1–23 din 23 articole