120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Fie că sunteți pasionat de alergare, drumeții sau schi fond, acești colanți de sport, pentru bărbați vă vor fi de folos. Vă vor menține uscat și la căldură și vă vor oferi o libertate maximă de mișcare. Și cum să vă orientați în gama largă de colanți? Bazați-vă întotdeauna pe colanți sport de la Horsefeathers sau Under Armour. Căutați alte arti...

Fie că sunteți pasionat de alergare, drumeții sau schi fond, acești colanți de sport, pentru bărbați vă vor fi de folos. Vă vor menține uscat și la căldură și vă vor oferi o libertate maximă de mișcare. Și cum să vă orientați în gama largă de colanți? Bazați-vă întotdeauna pe colanți sport de la Horsefeathers sau Under Armour. Căutați alte articole sportive sau îmbrăcăminte de agrement? Aruncați o privire asupra acestor maiouri de bărbați, tricouri și nu uitați nici de lenjeria intimă pentru bărbați.

Cum să alegeți colanți sport pentru bărbați?

Colanții sport asigură o libertate de mișcare perfectă, fără fricțiune, reducând la minimum riscul de iritații. Apropierea strânsă a țesăturii ajută, de asemenea, la încălzirea mușchilor. Dar cum să îi alegeți pe cei potriviți? Colanții pentru fitness și cei funcționali, pentru alergare ar trebui, în primul rând, să vi se potrivească perfect pe corp (ca și o a doua piele) și în plus ar trebui să absoarbă bine umiditatea și să se usuce repede. Dacă nu vreți să renunțați la sportul preferat nici pe timp de iarnă, achiziționați colanți îmblăniți funcționali sau colanți funcționali, care vă protejează eficient împotriva frigului.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole