120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sunteți în căutarea unui tricou sport pentru femei în care veți avea performanțe deosebite? Pariați pe tricouri funcționale pentru femei, care se usucă rapid, elimină transpirația și absorb mirosurile. Datorită acestor calități, acestea au grijă de confortul dvs. termic, în timp ce dvs. vă puteți concentra toată atenția pe atingerea obiectivului...

Sunteți în căutarea unui tricou sport pentru femei în care veți avea performanțe deosebite? Pariați pe tricouri funcționale pentru femei, care se usucă rapid, elimină transpirația și absorb mirosurile. Datorită acestor calități, acestea au grijă de confortul dvs. termic, în timp ce dvs. vă puteți concentra toată atenția pe atingerea obiectivului propus. Vreți să faceți sport împreună cu partenerul? Cumpărați-i un tricou funcțional pentru bărbați, în care să poată ține pasul cu dvs.

La ce folosesc lenjeriile funcționale?

Scopul principal al lenjeriei intime funcționale este de a îndepărta transpirația de pe corp și, chiar și de pe alte straturi de îmbrăcăminte. Datorită acestei calități, poate menține o temperatură corporală optimă în timpul sportului. Vara vă răcorește, iarna vă ține de cald. Toate acestea sunt posibile datorită fibrelor speciale din care sunt confecționate lenjeriile funcționale. Fie că faceți sport în mod recreațional sau profesional, din garderoba dvs. nu ar trebui să lipsească articole precum chiloți sport, sutiene, șosete și tricouri funcționale pentru femei, cu mânecă lungă, pe care recomandăm să le combinați, pentru un efect optim, cu alte straturi de îmbrăcăminte funcțională.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie