120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Dormiți într-o cămașă trasă pentru că nu credeți că ați putea găsi pijamale pentru bărbați pentru bărbați cu siluetă completă care să vă satisfacă toate așteptările? Acum nu mai trebuie să visați la asta! Generoasele pijamale de mărimi mari vă oferă confort și vă lasă să dormiți liniștit. Moda contemporană oferă nenumărate articole atractive car...

Dormiți într-o cămașă trasă pentru că nu credeți că ați putea găsi pijamale pentru bărbați pentru bărbați cu siluetă completă care să vă satisfacă toate așteptările? Acum nu mai trebuie să visați la asta! Generoasele pijamale de mărimi mari vă oferă confort și vă lasă să dormiți liniștit. Moda contemporană oferă nenumărate articole atractive care se potrivesc chiar și celor mai bine făcuți dintre bărbați. Optați pentru simplitate, detalii decorative minime și materiale naturale, care lasă pielea să respire.

Cum să alegeți lenjerii pentru persoane corpolente?

Fie că aveți câteva kilograme în plus, fie că mama natură v-a înzestrat în locurile potrivite, nu este cazul să vă limitați în alegerea lenjeriei intime. Trebuie doar să vă cunoașteți măsurile și să știți ce croieli vă avantajează. Pe bărbații cu forme mai pronunțate îi avantajează de regulă boxeri clasici sau boxeri bărbați, care pot ascunde multe defecte. Pe de altă parte, articole precum chiloți bărbați nu sunt recomandați pentru bărbații mai corpolenți, însă nu trebuie să renunțați complet la ei. Aruncați o privire la boxeri clasici mărimi mari pentru bărbați, boxeri și chiloți bărbați și găsiți acea lenjerie intimă ideală pentru garderoba dvs.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–11 din 11 articole
1–11 din 11 articole