120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Șorturile vesele, pline de culori, vă vor ridica cu siguranță moralul. Vor deveni cu siguranță articolul preferat pentru momentele de relaxare pe Netflix sau în fața șemineului. Vestea bună este că nu trebuie să îi dați jos nici noaptea – materialul confortabil, ce permite pielii să respire, face din ei idealii boxeri de damă pentru dormit, ce...

Șorturile vesele, pline de culori, vă vor ridica cu siguranță moralul. Vor deveni cu siguranță articolul preferat pentru momentele de relaxare pe Netflix sau în fața șemineului. Vestea bună este că nu trebuie să îi dați jos nici noaptea – materialul confortabil, ce permite pielii să respire, face din ei idealii boxeri de damă pentru dormit, ce pot înlocui articole precum pijamale de damă și pantaloni scurți. Acestea vor reveni în forță în lunile de iarnă, împreună cu grozavele șosete, care vă vor ține de cald în nopțile geroase. 

Lăsați-vă plăcut surprinsă în fiecare lună cu noi boxeri

Lenjeria intimă veselă nu este niciodată suficientă! Tocmai de aceea am pregătit pentru dvs. Cutiile misterioase, un abonament original, care să asigură livrarea de boxeri pentru damă Styx pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni. Și nu se oprește doar la boxeri! Împreună cu acestea veți găsi o dată la un sfert de an în cutia poștală și o pereche de șosete vesele. Și știți care este partea cea mai bună? Nu trebuie să vă bateți capul cu livrarea, deoarece este gratuită.



Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 163 articole
pe pagină
1–30 din 163 articole