120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Credeți că nimic nu poate fi mai confortabil decât pantalonii scurți pentru bărbați? Imediat ce veți încerca boxerii pentru bărbați din bumbac BIO, veți afla cât de mult v-ați înșelat. Lejeritatea și capacitatea de a permite pielii să respire, în combinație cu materialul natural, vor ridica senzația de confort la un nivel nemaiîntâlnit, iar dvs....

Credeți că nimic nu poate fi mai confortabil decât pantalonii scurți pentru bărbați? Imediat ce veți încerca boxerii pentru bărbați din bumbac BIO, veți afla cât de mult v-ați înșelat. Lejeritatea și capacitatea de a permite pielii să respire, în combinație cu materialul natural, vor ridica senzația de confort la un nivel nemaiîntâlnit, iar dvs. vă veți topi de fericire. Apropo – dacă sunteți de părere că boxerii din bumbac sunt mai potriviți pentru dvs., adăugați în garderobă articole de lenjerie pentru bărbați din bumbac bio. Nu veți da greși (și nici nu vă veți face de rușine) cu acestea.

De ce să achiziționați lenjerie intimă din bumbac bio?

Sustenabilitate și respect nu numai față de natură, ci și față de pielea dvs. Acestea sunt principalele motive pentru care se merită să schimbați articolele de lenjerii clasice din fibre sintetice cu lenjerii și îmbrăcăminte din bumbac bio. Bumbacul organic spre deosebire de bumbacul convențional, este cultivat în mod natural cu mai puțină apă și folosește doar resurse naturale pentru a fi cultivat și prelucrat. Din această cauză, aceste lenjerii și șosete din bumbac bio sunt delicate, chiar și cu pielea sensibilă, așadar le pot îmbrăca și copiii sau persoanele cu probleme alergice sau de piele.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–3 din 3 articole
1–3 din 3 articole