120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Picioarele tale merită doar ce e mai bun, așa că oferă-le asta. Fie că petreceți întreaga zi la birou, fie că dimpotrivă, nu stați nicio clipă toată ziua, cu siguranță veți aprecia aceste șosete pentru bărbați din bumbac bio. Materialul natural permite pielii să respire, este absorbant și antibacterian, astfel încât picioarele dvs. nu vor tran...

Picioarele tale merită doar ce e mai bun, așa că oferă-le asta. Fie că petreceți întreaga zi la birou, fie că dimpotrivă, nu stați nicio clipă toată ziua, cu siguranță veți aprecia aceste șosete pentru bărbați din bumbac bio. Materialul natural permite pielii să respire, este absorbant și antibacterian, astfel încât picioarele dvs. nu vor transpira, chiar și în pantofi închiși. Dacă sunteți de părere că șosetele de bumbac sunt mai potrivite pentru dvs., adăugați în garderobă articole de lenjerie pentru bărbați din bumbac bio. Nu veți da greși (și nici nu vă veți face de rușine) cu acestea.

De ce să achiziționați lenjerie intimă din bumbac bio?

Sustenabilitate și respect nu numai față de natură, ci și față de pielea dvs. Acestea sunt principalele motive pentru care se merită să schimbați articolele de lenjerii clasice din comerț cu lenjerii și îmbrăcăminte din bumbac bio. Bumbacul organic spre deosebire de bumbacul convențional, este cultivat în mod natural cu mai puțină apă și folosește doar resurse naturale pentru a fi cultivat și prelucrat. De aceea, chiloții pentru bărbați, boxerii și boxerii clasici din bumbac bio sunt hipoalergenici și antibacterieni, deci sunt ideali, chiar și pentru pielea cea mai sensibilă a părților intime.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–2 din 2 articole
1–2 din 2 articole