120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Picioarele tale merită doar ce e mai bun, așa că oferă-le asta. Fie că petreceți întreaga zi la birou, fie că dimpotrivă, nu stați nicio clipă toată ziua, cu siguranță veți aprecia aceste șosete de damă din bumbac bio. Materialul natural permite atât de bine pielii să respire, este absorbant și antibacterian, astfel încât picioarele dvs. nu vor ...

Picioarele tale merită doar ce e mai bun, așa că oferă-le asta. Fie că petreceți întreaga zi la birou, fie că dimpotrivă, nu stați nicio clipă toată ziua, cu siguranță veți aprecia aceste șosete de damă din bumbac bio. Materialul natural permite atât de bine pielii să respire, este absorbant și antibacterian, astfel încât picioarele dvs. nu vor transpira, chiar și în pantofi închiși. Dacă sunteți de părere că șosetele de bumbac sunt mai potrivite pentru dvs., adăugați în garderobă șichiloții de damă din bumbac bio. Cu siguranță nu veți da greși (și nici nu vă veți face de rușine) cu aceștia.

De ce să achiziționați lenjerie intimă din bumbac bio?

De ce să schimbăm lenjeriile clasice cu lenjerii și îmbrăcăminte din bumbac bio? În primul rând pentru că bumbacul organic este cultivat în mod natural, iar pentru a fi cultivat și prelucrat sunt folosite doar resurse naturale. Asta face din el un material ecologic și rezistent, care nu irită nici măcar pielea sensibilă, fiind deci ideal pentru copii mici și pentru persoanele cu probleme de piele sau alergii. Și pentru că nu era de ajuns, vine și rândul portofelului dvs. Articolele de lenjerie pentru femei din bumbac bio sunt mult mai calitative și mai rezistente, deci nu va trebui să mai cheltuiți așa des bani pe articole noi.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–2 din 2 articole
1–2 din 2 articole