120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Credeți că articolele de lenjerii intime modelatoare sunt doar pentru siluete corpolente? Nici gând! Un articol bine ales poate ascunde defectele și evidenția atuurile feminine, chiar de la mărimea 36. Așadar, articolele de lenjerie intimă modelatoare nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei care dorește să se simtă atractivă, chiar...

Credeți că articolele de lenjerii intime modelatoare sunt doar pentru siluete corpolente? Nici gând! Un articol bine ales poate ascunde defectele și evidenția atuurile feminine, chiar de la mărimea 36. Așadar, articolele de lenjerie intimă modelatoare nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei care dorește să se simtă atractivă, chiar și în îmbrăcăminte strâmtă, ușoară sau transparentă. Baza fiecărei garderobe o reprezintă în special chiloții cu efect modelator cu talie înaltă sau cu picior și chiloții fără cusături, care, pe sub îmbrăcăminte sunt aproape invizibili.

Cum să alegeți lenjerii modelatoare?

Au trecut vremurile când lenjeriile modelatoare pentru damă erau inestetice și fără formă. În zilele noastre, puteți găsi și articole care sunt de-a dreptul seducătoare, datorită unor detalii precum ornamentele decorative sau dantela. Materialul ideal este, fără îndoială, bumbacul și fibra de bambus - acestea sunt materiale naturale care permit pielii să respire, sunt confortabile și adecvate, chiar și pentru pielea sensibilă. Nu vă faceți griji cu privire la adaosul de fibre sintetice - acestea adaugă elasticitate articolelor de îmbrăcăminte și le prelungesc durata de viață. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–6 din 6 articole
1–6 din 6 articole