120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Cornette este o marcă poloneză de lenjerie pentru femei, bărbați și copii. Datorită designului de succes, a colaborării cu cei mai buni designeri și calității superioare a materialelor folosite, marca Cornette se bucură de o reputație și recunoaștere deosebită, chiar și în rândul celor mai exigenți clienți. Datorită folosirii unor modele origina...

Cornette este o marcă poloneză de lenjerie pentru femei, bărbați și copii. Datorită designului de succes, a colaborării cu cei mai buni designeri și calității superioare a materialelor folosite, marca Cornette se bucură de o reputație și recunoaștere deosebită, chiar și în rândul celor mai exigenți clienți. Datorită folosirii unor modele originale și unice, ei sunt un lider atractiv și expert în designul de lenjerie intimă. Tăieturile moderne și combinațiile de culori inovatoare domină chiloții boxeri. Construcția se caracterizează printr-o îmbinare fină de elastic plat în tunel, întăritură spațioasă, îmbinări cu cusături plate și un tratament fără apăsare a piciorului. Tăieturile anatomice garantează un confort real, iar lycra adăugată împreună cu bumbacul asigură moliciunea și durabilitatea tricotajului.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 33 articole
pe pagină
1–30 din 33 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.