120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienele balconette, cu armături, sunt o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Îți susțin frumos sânii, îți oferă un decolteu complet și pot ameliora, chiar și durerile de spate. Pentru ca sutienele cu armătură să funcționeze bine și să ofere suportul necesar, acestea trebuie să se așeze bine pe sâni. Asigurați-vă deci că armătura se p...

Sutienele balconette, cu armături, sunt o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Îți susțin frumos sânii, îți oferă un decolteu complet și pot ameliora, chiar și durerile de spate. Pentru ca sutienele cu armătură să funcționeze bine și să ofere suportul necesar, acestea trebuie să se așeze bine pe sâni. Asigurați-vă deci că armătura se potrivește perfect pe corp, că nu vă strânge nicăieri și că se termină la subraț. Preferați să purtați sutiene fără sârmă? Și pe acestea le puteți găsi la noi!

Cum să alegeți un sutien de damă?

Pentru ca un sutien să se potrivească bine, nu depinde totul doar de mărime și croială, dar și de forma cupelor și a bretelelor. Printre cele clasice se numără sutiene cu cupe triunghiulare, care sunt perfecte mai ales doamnelor cu sâni mai mici. Dacă sunteți în căutarea unui sutien pentru un bust mai mare, atunci optați pentru cele cu bretele mai late, care nu vă vor intra în piele. Axați-vă și pe calitatea materialelor – o alegere ideală sunt acele sutiene fabricate din fibre de bambus, monocrome sau din bumbac, un material respirabil, ce nu irită pielea. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–23 din 23 articole
1–23 din 23 articole