120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienele neîntărite au cupe moi, fără armături, care scot în evidență forma naturală a bustului, dar în același timp îl sculptează ușor. Cupele pot fi simple, pentru a nu se aduna sub îmbrăcăminte, sau decorate cu dantelă, detalii din plasă sau benzi subtile cu bretele, care pun în evidență bustul. Neîntăritele sutiene fără sârmă sunt o aleger...

Sutienele neîntărite au cupe moi, fără armături, care scot în evidență forma naturală a bustului, dar în același timp îl sculptează ușor. Cupele pot fi simple, pentru a nu se aduna sub îmbrăcăminte, sau decorate cu dantelă, detalii din plasă sau benzi subtile cu bretele, care pun în evidență bustul. Neîntăritele sutiene fără sârmă sunt o alegere excelentă pentru femeile care tânjesc după un confort total, în timp ce femeile cu sânii zvelți vor aprecia specialele sutiene balconette, sutiene cu armături.

Cum să alegeți un sutien de damă?

Un sutien de damă ideal ar trebui să vă accentueze stilul, să vă asigure confortul pe tot parcursul zilei și, de preferat, să vă sporească încrederea în sine. Dacă tânjiți după un decolteu uluitor, nu trebuie să vă lipsească din garderobă sutienele triunghiulare cu cupe întărite, seducătoarele bardot, a căror formă accentuează mai ales linia superioară a sânilor, sau sutienele push-up, care ridică și modelează sânii în mod natural. Preferați să purtați tricouri și rochii strâmte? Atunci achiziționați sutiene fără cusături, care sunt aproape invizibile pe sub orice tip de îmbrăcăminte.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 173 articole
pe pagină
1–30 din 173 articole