120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie pentru băieți, care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Mizați pe boxeri pentru băieți, confecționați de Fila sau Styx. Aceștia pot avea picioare mai lungi sau mai scurte precum și elastic sport, clasic sau țesut, care se asigură că aceștia rămân la locul lor. Pot fi purtați sub pa...

Căutați lenjerie pentru băieți, care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Mizați pe boxeri pentru băieți, confecționați de Fila sau Styx. Aceștia pot avea picioare mai lungi sau mai scurte precum și elastic sport, clasic sau țesut, care se asigură că aceștia rămân la locul lor. Pot fi purtați sub pantaloni strâmți sau pentru sport, deoarece se potrivesc ca o mănușă. Fiți atenți doar la cusăturile accentuate, care ar putea zgâria pielea sau provoca bășici neplăcute.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru băieți?

Deoarece articolele de lenjerie intimă pentru băieți intră în contact direct cu pielea sensibilă a copiilor, acestea trebuie fabricate din materiale calitative. Pentru uz zilnic, optați pentru lenjerii din respirabilul bumbac, din fibre de bambus sau modal. Pe de altă parte, ar trebui evitate fibrele sintetice, deoarece acestea pot irita pielea copiilor și pot provoca reacții alergice. Întrebarea este dacă să alegeți boxeri pentru băieți, chiloți de bărbați sau boxeri clasici. Lejerii boxeri sunt purtați de obicei sub pantaloni mai largi sau pe timp de noapte, în timp ce boxerii și chiloții bărbați se fixează bine pe corp și deci pot fi purtați pe sub blugi strâmți, fiind perfecți și pentru sport.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 69 articole
pe pagină
1–30 din 69 articole