120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie pentru băieți care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Aruncați o privire la comozii boxeri clasici, boxeri care se potrivesc perfect sau la clasicii chiloți pentru băieți, care sunt perfecți mai ales pentru sport sau pe sub pantaloni strâmți. Datorită elasticului lat, țesut, aceș...

Căutați lenjerie pentru băieți care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Aruncați o privire la comozii boxeri clasici, boxeri care se potrivesc perfect sau la clasicii chiloți pentru băieți, care sunt perfecți mai ales pentru sport sau pe sub pantaloni strâmți. Datorită elasticului lat, țesut, aceștia se mențin bine la locul lor, fără a zgâria pielea. Fiți atenți doar la cusăturile accentuate, care ar putea zgâria pielea sau provoca bășici neplăcute.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru băieți?

Alegeți lenjeria intimă pentru băieți cu gândul la pielea sensibilă a copiilor, pentru care sunt deosebit de confortabile materialele naturale, cum ar fi bumbacul respirabil, fibra de bambus și modal. La final, nu trebuie decât să vă hotărâți dacă veți opta pentru chiloți de băieți, boxeri sau boxeri clasici. Gândiți-vă în primul rând la confort. Lejerii boxeri pentru băieți și chiloții de bărbați se fixează bine pe corp și deci pot fi purtați pe sub blugi strâmți, fiind perfecți și pentru sport, în timp ce comozii boxeri clasici se ascund perfect sub pantaloni mai largi și sunt perfecți pe timp de noapte.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–24 din 24 articole
1–24 din 24 articole