120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie pentru băieți care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Aruncați o privire la grozavii boxeri, care se potrivesc perfect, la clasicii chiloți pentru bărbați sau la boxerii clasici pentru băieți, care nu zgârie și nu strâng pielea, pot fi purtați sub pantaloni mai largi și sunt pe...

Căutați lenjerie pentru băieți care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Aruncați o privire la grozavii boxeri, care se potrivesc perfect, la clasicii chiloți pentru bărbați sau la boxerii clasici pentru băieți, care nu zgârie și nu strâng pielea, pot fi purtați sub pantaloni mai largi și sunt perfecți pentru momentele de relaxare sau pe timp de noapte. Boxerii pentru băieți oferă, pe lângă confort, și beneficii medicale – sunt largi și lejeri, lasă pielea părților intime să respire, evitând supraîncălzirea acesteia.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru băieți?

Articolele de lenjerie intimă pentru băieți intră în contact direct cu pielea sensibilă a copiilor, așadar acordați prioritate materialelor naturale, care nu o irită. Încercați de exemplu lenjerii confecționate din ușorul și respirabilul bumbac, din antibacterienele fibre de bambus sau din plăcutul modal. Pentru uzul zilnic sau pentru sport vă recomandăm boxeri, care se potrivesc perfect, în timp ce pe timp de noapte conduc detașat lejerii boxeri clasici pentru copii. Nu trebuie să evitați nici chiloții clasici - alegeți-i însă pe cei care nu zgârie pielea și nu o strâng.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 177 articole
pe pagină
1–30 din 177 articole