120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie pentru băieți care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Aruncați o privire la grozavii boxeri, care se potrivesc perfect, la clasicii chiloți pentru bărbați sau la boxerii clasici pentru băieți, care nu zgârie și nu strâng pielea, pot fi purtați sub pantaloni mai largi și sunt pe...

Căutați lenjerie pentru băieți care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Aruncați o privire la grozavii boxeri, care se potrivesc perfect, la clasicii chiloți pentru bărbați sau la boxerii clasici pentru băieți, care nu zgârie și nu strâng pielea, pot fi purtați sub pantaloni mai largi și sunt perfecți pentru momentele de relaxare sau pe timp de noapte. Boxerii pentru băieți oferă, pe lângă confort, și beneficii medicale – sunt largi și lejeri, lasă pielea părților intime să respire, evitând supraîncălzirea acesteia.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru băieți?

Articolele de lenjerie intimă pentru băieți intră în contact direct cu pielea sensibilă a copiilor, așadar acordați prioritate materialelor naturale, care nu o irită. Încercați de exemplu lenjerii confecționate din ușorul și respirabilul bumbac, din antibacterienele fibre de bambus sau din plăcutul modal. Pentru uzul zilnic sau pentru sport vă recomandăm boxeri, care se potrivesc perfect, în timp ce pe timp de noapte conduc detașat lejerii boxeri clasici pentru copii. Nu trebuie să evitați nici chiloții clasici - alegeți-i însă pe cei care nu zgârie pielea și nu o strâng.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 107 articole
pe pagină
1–30 din 107 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.