120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Pijamalele de bumbac pentru copii le vor oferi celor mici somnul liniștit și netulburat pe care îl merită după o zi plină de joacă și învățare. Pijamalele pentru fete și pijamalele pentru băieți se caracterizează printr-o croială confortabilă, un material de calitate și un design original. De aceea nu trebuie să vă surprindă că dimineața, copii...

Pijamalele de bumbac pentru copii le vor oferi celor mici somnul liniștit și netulburat pe care îl merită după o zi plină de joacă și învățare. Pijamalele pentru fete și pijamalele pentru băieți se caracterizează printr-o croială confortabilă, un material de calitate și un design original. De aceea nu trebuie să vă surprindă că dimineața, copii nu vor să le mai dea jos. Și pentru că ne gândim la copii de toate vârstele, la noi găsiți atât pijamale de iarnă, cât și de vară, pentru copii cu vârstă între 2 și 14 ani. 

O lenjerie intimă calitativă este esențială

Articolele de lenjerie intimă pentru copii sunt în contact direct cu pielea, așadar la alegerea acesteia țineți cont de croială, cusături și calitatea materialului. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să investiți în lenjerie intimă din bumbac sau fibre de bambus - materialele naturale sunt adecvate pentru pielea sensibilă a celor mici, pe care o lasă să respire liber și nu provoacă reacții alergice. În timp ce lenjeriile pentru fete sunt de obicei alcătuite din chiloți clasici și sutiene sport, articolele de lenjerie băieți includ chiloți pentru bărbați, boxeri și boxeri clasici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 33 articole
pe pagină
1–30 din 33 articole