120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Cumpără-i prințesei tale o pereche de pijamale care o vor face să doarmă ca-n vis. Pijamalele pentru fete, la fel ca și pijamalele pentru băieți, sunt cusute din 100% bumbac, care este ideal chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor. În plus, acestea se caracterizează printr-o croială confortabilă și originală, care va cuceri inimile domnișoar...

Cumpără-i prințesei tale o pereche de pijamale care o vor face să doarmă ca-n vis. Pijamalele pentru fete, la fel ca și pijamalele pentru băieți, sunt cusute din 100% bumbac, care este ideal chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor. În plus, acestea se caracterizează printr-o croială confortabilă și originală, care va cuceri inimile domnișoarelor mari și mici. Pe Nedeto.ro veți găsi pijamale pentru copii cu mânecă scurtă, ideale pe timp de vară, dar și pijamale pentru copii cu mânecă lungă, care țin de cald în timpul zilelor răcoroase de iarnă.

Cum să alegeți o pijama calitativă pentru copii?

În cazul pijamalelor pentru copii, vă recomandăm să alegeți o mărime un pic mai mare decât cea pe care o poartă în mod normal copilul. O pijama mai largă va fi mult mai confortabilă pentru cel mic pe timpul nopții, iar acesta nu va transpira la fel de mult ca în una mai strânsă. Acordați o atenție deosebită și cusăturilor (acestea nu trebuie să fie prea aspre), precum și la calitatea materialului. Optați pentru materiale textile naturale care permit pielii să respire liber și nu provoacă reacții alergice. În mod similar, alegeți și lenjerie pentru fete, boxeri pentru copii și șosete pentru copii – țineți întotdeauna cont de pielea sensibilă a celor mici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–19 din 19 articole
1–19 din 19 articole