120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați șosete care să țină picioarele copilului dumneavoastră uscate și calde? Pe Nedeto.ro veți găsi atât șosete pentru fete, cât și șosete pentru băieți, care au un design diferit. În timp ce șosetele pentru fete sunt în general pline de culori, șosetele pentru băieți sunt decorate în special cu personaje din Star Wars sau cu supereroi. Aveți...

Căutați șosete care să țină picioarele copilului dumneavoastră uscate și calde? Pe Nedeto.ro veți găsi atât șosete pentru fete, cât și șosete pentru băieți, care au un design diferit. În timp ce șosetele pentru fete sunt în general pline de culori, șosetele pentru băieți sunt decorate în special cu personaje din Star Wars sau cu supereroi. Aveți deja șosete pentru copii? Achiziționați și lenjerie intimă pentru fete sau lenjerie pentru băieți, pentru ca garderoba lor să fie completă.

Materialul calitativ este baza.

Cu siguranță vreți ceea ce este mai bun pentru micuții dvs. Gândiți-vă la asta și atunci când alegeți îmbrăcăminte pentru ei și axați-vă pe croiala și prelucrarea acesteia. Pielea sensibilă a copiilor va aprecia articolele calitative de lenjerie intimă, boxeri copii și pijamale din materiale naturale, precum bumbacul sau bambusul. Acestea sunt caracterizate de calitatea lor de a permite pielii să respire, sunt plăcute la atingere și nu provoacă reacții alergice. Și cum să îmbrăcăm copii pentru sport? Evitați fibrele sintetice și optați pentru lenjerie intimă și îmbrăcăminte din naturala lână merino, care elimină eficient transpirația și absoarbe mirosurile.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 145 articole
pe pagină
1–30 din 145 articole