120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Scopul principal al sutienelor pentru alăptare este de a oferi un acces ușor și rapid la lapte ori de câte ori bebelușul dvs. are nevoie. În plus, este foarte important să vă simțiți confortabil, încrezătoare și feminină, chiar și în timp ce aveți grijă de copil. Achiziționați așadar un sutien decent pentru mamele care alăptează, care să vă ofer...

Scopul principal al sutienelor pentru alăptare este de a oferi un acces ușor și rapid la lapte ori de câte ori bebelușul dvs. are nevoie. În plus, este foarte important să vă simțiți confortabil, încrezătoare și feminină, chiar și în timp ce aveți grijă de copil. Achiziționați așadar un sutien decent pentru mamele care alăptează, care să vă ofere acest sentiment. Vreți să aveți și chiloțisau tanga, care să se asorteze cu sutienul dvs.? Achiziționați-vă un set lenjerie damă complet, care să vă bucure atât pe dvs., cât și pe partenerul dvs.

Cum să alegeți un sutien confortabil pentru alăptat? 

Un sutien de damă pentru alăptat trebuie întâi și întâi să vi se potrivească perfect, ceea ce asigură alegerea unei mărimi potrivite, dar și bretelele late, fără cusături, și materialul plăcut la atingere. Optați de preferat pentru sutienele din bambus sau bumbac, ce lasă pielea să respire liber și nu o vor irita în mod inutil. Din punct de vedere al confortului, sunt preferabile acele sutiene fără armături și sutiene fără sârmă, care vă oferă suficientă susținere, fără a vă strânge sau zgâria pielea.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.