120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Este sexy, sofisticat și în plus, foarte practic. Tocmai de aceea comodul body de damă face parte din acele articole de bază din garderoba unei femei, împreună cu piese precum chiloți de damă sau ciorapi. La prima vedere seamănă cu un maieu clasic, totuși spre deosebire de acesta, este dotat cu închidere între picioare, datorită căreia îmbrățiș...

Este sexy, sofisticat și în plus, foarte practic. Tocmai de aceea comodul body de damă face parte din acele articole de bază din garderoba unei femei, împreună cu piese precum chiloți de damă sau ciorapi. La prima vedere seamănă cu un maieu clasic, totuși spre deosebire de acesta, este dotat cu închidere între picioare, datorită căreia îmbrățișează frumos silueta și nu se strânge. Body damă de la firma Diesel este deosebit de indicat pentru pantalonii moderni, cu talie înaltă și fustele drepte, pe corp. Cu toate acestea, îl puteți îmbrăca și în timpul antrenamentelor – în aceste cazuri optați pentru un material absorbant, care se usucă repede.

Materialul calitativ este baza.

Articolele de lenjerie intimă influențează în mare parte modul în care vă simțiți. De aceea, la alegerea acestora, axați-vă pe croială, calitatea prelucrării și nu în ultimul rând pe materialele folosite. Oricând aveți ocazia, alegeți materiale textile naturale, care sunt foarte respirabile, plăcute la atingere și hipoalergenice. Pentru uzul zilnic sunt ideale articolele din bumbac și fibre de bambus, în timp ce pentru sport sunt ideale lenjerii, chiloți și șosete din lână merino, care au proprietăți termoregulatoare excelente și absorb eficient mirosurile.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie