120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Un sutien sexy de damă este o modalitate excelentă de a vă aduce aproape instantaneu partenerul în dispoziția potrivită și de a-i suci mințile. Depinde doar de dvs. dacă veți opta pentru romanticul bralette, pentru un sutien din dantelă sau pentru body-ul sexi, care oferă suficient spațiu fanteziei masculine. Cel mai important este ca în sutien...

Un sutien sexy de damă este o modalitate excelentă de a vă aduce aproape instantaneu partenerul în dispoziția potrivită și de a-i suci mințile. Depinde doar de dvs. dacă veți opta pentru romanticul bralette, pentru un sutien din dantelă sau pentru body-ul sexi, care oferă suficient spațiu fanteziei masculine. Cel mai important este ca în sutienul erotic pentru damă să vă simțiți plină de încredere, senzuală și feminină.

Cum să alegeți lenjerie intimă sexy damă?

Din arsenalul modern al fiecărei femei nu trebuie să lipsească articolele erotice de lenjerie intimă, care creează ambientul ideal pentru o seară plăcută. Adaptați croiala lenjeriei tipului dvs. de corp – chiloții damă cu talie înaltă ascund o burtică mai mare, chiloții brazilieni formează un posterior perfect rotund și tanga accentuează proporțiile perfect conturate ale corpului. În ceea ce privește alegerea culorilor, nu trebuie să va bazați pe clasicul negru și roșu. Ce ziceți să îmbrăcați lenjerii roz deschis, sau de ce nu, chiar și albastru închis? Dacă doriți să vă stârniți partenerul, îmbrăcați seturi sexy de lenjerii intime și nu uitați nici de jartiere.

Afișați mai multe