120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Brandul inspirat de stilul skaterilor revoluționari de la începutul anilor '70, American Socks readuce la viață cultura alternativă și atitudinea urbană pe picioarele dvs.

Concepute pentru rezistență și acțiune, aceste șosete sunt ideale pentru uzul zilnic, indiferent de stilul dvs. de viață. Procesul de producție se desfășoară sub un control st...

Brandul inspirat de stilul skaterilor revoluționari de la începutul anilor '70, American Socks readuce la viață cultura alternativă și atitudinea urbană pe picioarele dvs.

Concepute pentru rezistență și acțiune, aceste șosete sunt ideale pentru uzul zilnic, indiferent de stilul dvs. de viață. Procesul de producție se desfășoară sub un control strict și consecvent, datorită căruia puteți fi siguri că respectă toate cerințele de mediu: Brandul American Socks folosește bumbac, precum și coloranți ecologici. Toate aceste șosete sunt concepute și fabricate în orașul spaniol Barcelona. Din echipa American Socks fac parte oameni creativi și visători, al căror mod de viață este reprezentat de muzică și sport.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.