120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Compania există încă din1979, iar marca ca atare este cunoscută pe piața poloneză de aproape 20 de ani. L&L este un producător de halate de baie de înaltă calitate, datorită căruia toți, de la copii, femei și până la bărbați, pot găsi modelul ideal de halat de baie, o absolută necesitate pentru toată lumea. Halate de baie, în funcție de mat...

Compania există încă din1979, iar marca ca atare este cunoscută pe piața poloneză de aproape 20 de ani. L&L este un producător de halate de baie de înaltă calitate, datorită căruia toți, de la copii, femei și până la bărbați, pot găsi modelul ideal de halat de baie, o absolută necesitate pentru toată lumea. Halate de baie, în funcție de materialul din care sunt confecționate:

  •     froté wellsoft,
  •     multisoft,
  •     termofrotte,
  •     froté 100 % bumbac,


poate fi o alegere excelentă imediat după ce ieșiți din baie, poate fi un accesoriu frumos de purtat în spa-uri, dar și în alte locuri. De asemenea, este o alegere ideală imediat după trezirea de dimineață sau în timpul odihnei de seară, după o zi plină.
Halatele de baie L&L pot fi deja achiziționate în toată Europa, precum și în SUA și Canada.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.