120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de binemeritatele momente de relaxare, după o zi lungă! Puneți-vă un comod halat de baie pentru bărbați, puneți picioarele sus și lăsați grijile în spate. Călduroasele halate de baie cu glugă sau cu guler tip șal vă vor ține de cald și vor face serile lungi de iarnă mult mai tolerabile. Aruncați o privire la halatele pentru bărbați d...

Bucurați-vă de binemeritatele momente de relaxare, după o zi lungă! Puneți-vă un comod halat de baie pentru bărbați, puneți picioarele sus și lăsați grijile în spate. Călduroasele halate de baie cu glugă sau cu guler tip șal vă vor ține de cald și vor face serile lungi de iarnă mult mai tolerabile. Aruncați o privire la halatele pentru bărbați din material froté sau la halate de baie marca Styx, care au un conținut mare de bumbac. Iar pentru o senzație perfectă de confort, nu uitați să încălțați șosetele tricotate, care vă vor merge la suflet.

Cum să alegeți un halat de baie perfect?

La alegerea unui halat de baie trebuie să vă axați în special pe materialul său. Căutați un halat de baie pentru iarnă, care să vă încălzească după o baie fierbinte, sau un halat de baie pentru vară, pe care doar îl puneți peste pijama și ieșiți pe terasă? În primul caz, veți aprecia un halat de baie dintr-un material ca frote, flanelă sau bumbac care absoarbe bine umezeala și vă ține cald. Pe timp de vară, dimpotrivă, sunt de preferat halate de baie din satin, care răcoresc plăcut pielea. Și ce să purtați pe sub halatul de baie? Unii oameni preferă să îl poarte pe pielea goală, noi însă vă recomandăm să încercați grozavii noștri boxeri sau boxeri clasici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–2 din 2 articole
1–2 din 2 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.