120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de o baie fierbinte la lumina lumânărilor și apoi înfășurați-vă într-un halat de baie din bumbac care va face serile lungi de iarnă tolerabile! Halatele de baie călduroase, cu glugă sau cu guler tip șal vă vor lua în brațele lor călduroase și nu vă vor mai da drumul. Plănuiți ceva special în acea seară? Îmbrăcați un halat seducător c...

Bucurați-vă de o baie fierbinte la lumina lumânărilor și apoi înfășurați-vă într-un halat de baie din bumbac care va face serile lungi de iarnă tolerabile! Halatele de baie călduroase, cu glugă sau cu guler tip șal vă vor lua în brațele lor călduroase și nu vă vor mai da drumul. Plănuiți ceva special în acea seară? Îmbrăcați un halat seducător care vă învăluie în satin și dantelă și priviți cum se aprind ochii partenerului dvs.

O lenjerie intimă calitativă este esențială.

Unora dintre noi le ajunge un halat de baie confortabil, alții nu pot renunța la pijama și lenjerie intimă de calitate. Atunci când o alegeți, axați-vă pe modalitatea de prelucrare, croială și materialele folosite. Alegerea ideală sunt acele lenjerii din materiale textile, naturale, precum bumbac, fibră de bambus sau modal. Adesea sunt utilizate în combinație cu elastan sau poliester, care îmbunătățesc rezistența materialului, prelungesc durata de viață și cresc elasticitatea îmbrăcăminții. Pentru uzul zilnic sunt ideali chiloții croiți clasic și comodul sutien, în timp ce pentru somn sunt ideali comozii boxeri.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–2 din 2 articole
1–2 din 2 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.